Insulatir

Johnson Window Films zet een nieuwe standaard voor autofolies met Insulatir, een keramische folie die de autobezitter het beste van twee werelden biedt: een duurzaam werkende folie met een exclusieve, stijlvolle uitstraling.
Insulatir is geen getinte of gemetalliseerde folie. Het is gemaakt van het geavanceerde Titanium Nitride (TiN) met als resultaat een unieke en duurzame keramische folie die ongeŽvenaard is in de branche. Dit is een autofolie met een uitstekende warmtewering omdat infrarode straling beter wordt tegengehouden dan bij andere folies.
Daarnaast laten de keramische Insulatir-folies GPS- en satellietradiosignalen gewoon door. Insulatir-folie verbleekt of verkleurt niet en blijft jarenlang zijn stijlvolle uitstraling houden.
Insulatir is met recht een nieuwe standaard in raamfolies voor auto's. Autobezitters kunnen nu een folie kiezen die alle gewenste bescherming tegen de zon biedt, zonder compromissen te sluiten wanneer het gaat om uitstraling of prestaties. Insulatir biedt bescherming tegen de zon die verder gaat dan de traditionele raamfolies.

Enkele Foto's


Technische Specificaties

Type Kleur Lichtdoorlatend Warmtewerend Reflektie
IR 70 natuurlijk 71 % 32 % 10 %
IR 60 natuurlijk 60 % 41 % 11 %
IR 50 natuurlijk 50 % 49 % 12 %
IR 40 natuurlijk 42 % 54 % 14 %

Tests uitgevoerd op folie gemonteerd op 6mm (1/4") helder glas.
Tests, apparatuur en methoden volgens ASTM, ANSI en NFRC normen. Berekeningen uitgevoerd met behulp van L.B.L. Optics / Window 5.2.
Deze waarden zijn enkel voor vergelijkende doeleinden.