Marathon

Superieure kleur, eigenschappen en levensduur. Dat is wat u krijgt als u kiest voor de Marathon-folie van Johnson Window Films. De Marathon-serie wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen uitstraling en zonnewerende eigenschappen en zorgt voor jarenlang rijplezier.
De Marathon-serie heeft een universele zwarte kleur die perfect past bij bijna iedere autoruit. De twee lagen (een duurzaam gekleurde folie en een aluminium laag) zorgen voor koelte. De warmte wordt buitengehouden, schitteringen worden tegengehouden en uzelf en het interieur van uw auto worden beschermd doordat 99% van de schadelijke UV-straling wordt geweerd. Bovendien zorgt de verbeterde polyesterfolie voor een langere hechting op het glas en een beter zicht.
Marathon is een sneldrogende folie. Dit betekent dat u sneller weer op weg bent en langer kan genieten van de fantastische, nieuwe look en het comfort van deze nieuwe folie.

Enkele Foto's


Technische Specificaties

Type Kleur Lichtdoorlatend Warmtewerend Reflektie
MN 45 zwart 46 % 42 % 8 %
MN 35 zwart 37 % 43 % 7 %
MN 30 zwart 30 % 45 % 6 %
MN 20 zwart 20 % 49 % 5 %
MN 15 zwart 17 % 55 % 6 %
MN 05 zwart 5 % 60 % 6 %

Tests uitgevoerd op folie gemonteerd op 6mm (1/4") helder glas.
Tests, apparatuur en methoden volgens ASTM, ANSI en NFRC normen. Berekeningen uitgevoerd met behulp van L.B.L. Optics / Window 5.2.
Deze waarden zijn enkel voor vergelijkende doeleinden.